Home / archiefcentraal / lpo nog niet tevreden over hessel mulertbrug

lpo nog niet tevreden over hessel mulertbrug

Het project Integrale Reconstructie Ommen Zuid wordt vrijdag feestelijk afgesloten, maar voor de LPO – en volgens de partij ook voor veel inwoners – zijn de doorgevoerde verbeteringen rondom de Hessel Mulertbrug nog niet optimaal. “Met name voor de fietsers is de te volgen weg nog niet logisch en de fietsoversteken zijn onvoldoende veilig,” aldus fractievoorzitter Leo Bongers.

De partij stelt daarom opnieuw vragen aan het College van B en W. De partij wil weten of de huidige verkeerssituatie definitief is. “Ook zijn we benieuwd of het College bereid is om de huidige situatie over drie maanden door een onafhankelijke verkeersdeskundige te laten evalueren.”

“De LPO wil graag meewerken aan een verdere optimalisatie van de verkeerssituatie op de Stationsweg en rond de Hessel Mulertbrug. Hiertoe zal de Lokale Partij Ommen mede op basis van opmerkingen en suggesties vanuit de samenleving in de Raad dit onderwerp op de agenda laten plaatsen.”

Lees ook

College B&W bezoekt Lemelerveld

LEMELERVELD – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen bezoeken op 11 februari Zaal Reimink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.