Home / archiefcentraal / kwalitaria t witte peerd klaar voor toekomst

kwalitaria t witte peerd klaar voor toekomst

De verbouwing vond plaats op 10 en 11 en 12 september. Het Cafetaria was deze drie dagen gesloten, maar op vrijdag 13 september waren de deuren weer geopend voor het publiek.

Kwalitaria ’t Witte Peerd krijgt een eigentijdse, verfrissende nieuwe winkelpresentatie. Kwalitaria is voortaan de plek ‘Waar Snacken Eten Wordt’. “Daarmee willen we aangeven dat we bijzonder lekkere, toegankelijke en betaalbare producten serveren,” vertelt Monique. “Typisch Hollandse snacks en frites natuurlijk, maar je kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke burger, een satémenu, maaltijdsalades en écht lekkere verse belegde broodjes.”

Kwalitaria ’t Witte Peerd past voortaan zijn acties aan op de seizoenen. Zo serveert Kwalitaria ’t Witte Peerd in de lente bijvoorbeeld de lentekroket: een ambachtelijke kroket met lente-ui en kippendij. Gloednieuw is ook het magazine KOOK, boordevol leuke weetjes over lekkere voeding.

Dennis: “Bovendien vind je in dit magazine voordeelcoupons met aantrekkelijke kortingen op onder andere de seizoensproducten.” Daarnaast legt Kwalitaria ’t Witte Peerd voortaan de nadruk op typisch Nederlandse streekproducten. Het rundvlees van de Kwalitaria burger komt van de oer-Hollandse Blaarkopkoe, die voornamelijk graast in Groningen en Utrecht. Lekker Hollands is ook het broodje kaas met kaas uit de Beemster. “Verder is onze frites vanzelfsprekend koelvers gesneden van aardappelen van vaderlandse bodem,” aldus Monique.

Nieuw zijn ook de verpakkingen. Voortaan krijgen afhalers hun bestelling mee naar huis in een fraaie papieren tas. Op de nieuwe verpakkingen treft de gast bovendien de nodige informatie aan over het product waarvan hij geniet. Kwalitaria ’t Witte Peerd frituurt in verantwoorde Hart voor Health frituurolie en gebruikt natrium-arm zout.

Je vindt Kwalitaria ’t Witte Peerd aan het Westeinde 5 in Nieuwleusen. Dagelijks geopend vanaf 11.30 uur. www.hetwittepeerd.nl.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.