Home / archiefcentraal / kolkland is best versierde straat

kolkland is best versierde straat

De wedstrijd om de best versierde straat werd dit jaar groter aangepakt dan voorgaande jaren. De Oranjevereniging had samen met de ondernemers in het dorp voor elke deelnemende straat prijzen beschikbaar gesteld.

Behalve de Kolkland vielen ook andere straten in de prijzen. De aanmoedigingsprijs was voor de Van den Grondenstraat, de Weth. Nijboerstraat won op teamspirit en de Turfslag ging er vandoor met de originaliteitsprijs.

Fotograaf Arjan van Oosten maakte een rondje door Nieuwleusen en zette de straatversiering op de foto. Ook nam hij een kijkje bij de oude tractors, auto’s en motoren, die in optocht door Nieuwleusen trokken en daarna te zien waren op het feestterrein.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.