kolkland is best versierde straat

De wedstrijd om de best versierde straat werd dit jaar groter aangepakt dan voorgaande jaren. De Oranjevereniging had samen met de ondernemers in het dorp voor elke deelnemende straat prijzen beschikbaar gesteld.

Behalve de Kolkland vielen ook andere straten in de prijzen. De aanmoedigingsprijs was voor de Van den Grondenstraat, de Weth. Nijboerstraat won op teamspirit en de Turfslag ging er vandoor met de originaliteitsprijs.

Fotograaf Arjan van Oosten maakte een rondje door Nieuwleusen en zette de straatversiering op de foto. Ook nam hij een kijkje bij de oude tractors, auto’s en motoren, die in optocht door Nieuwleusen trokken en daarna te zien waren op het feestterrein.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.