Home / archiefcentraal / koersballers in dalfsen strijden om dalfser bokaal

koersballers in dalfsen strijden om dalfser bokaal

In sporthal Heidepark in Lemelerveld vindt woensdag 11 september voor de zevende keer het jaarlijkse gemeentelijk koersbaltoernooi Dalfsen plaats. Op 5 koersbalmatten worden elk 6 wedstrijden gespeeld van 35 minuten.

De eerste wedstrijdronde begint om 13 uur en de prijsuitreiking is rond 17:15 uur. Aan het toernooi nemen vanuit Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen in totaal 10 teams deel en strijden dan om de Koersbalbeker van de gemeente Dalfsen.

Team 1 van koersbalgroep “Mozaïekrollers” uit Lemelerveld dat vorig jaar in Oudleusen de beker won, zal alles in de strijd gooien om voor de tweede maal op rij als winnaar uit de bus te komen. De organisatie van het toernooi ligt in handen van Welzijn Ouderen Lemelerveld en de Mozaïekrollers.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.