Home / archiefcentraal / kids krijgen datrionstaanders en diplomas

kids krijgen datrionstaanders en diplomas

Maar liefst 293 sportievelingen hebben vrijdagavond uit handen van burgemeester Han Noten en twee wethouders Datrion-staanders en de Datrion-diploma’s ontvangen. De diploma’s zijn geheel vernieuwd en zagen er erg mooi uit. Onder aanvoering van een enthousiaste burgemeester en twee enthousiaste wethouders kregen de (voornamelijk) kinderen hun staander en diploma uitgereikt.

Wethouder von Martels deed vooraf nog een oproep aan ouders en grootouders om volgend jaar ook mee te doen. Hij gaat volgend jaar zelf voorop in de strijd, dus goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen. De organisatie dankt alle deelnemers en hoopt ze volgend jaar weer te mogen begroeten inclusief de ouders of grootouders.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.