Home / archiefcentraal / kevin van leuven rijdt liever op een droge baan

kevin van leuven rijdt liever op een droge baan

Een elfde plaats net buiten de top tien was het eindresultaat van race één voor de coureur van het United racing team. “Ik heb geen risico genomen en een rustige eerste race gereden en ben met dit resultaat ook nog een plaats gestegen in het ONK.”

De tweede race werd op een droge baan verreden. Van Leuven liet gelijk zien dat hij nu beter in zijn vel zat. Hij reed lang op een derde plaats, een paar seconden achter de koplopers Schouten en Bos. Net als de twee koplopers vocht van Leuven een mooi gevecht uit met Tony Covena om de derde plaats. Dit gevecht kon hij winnend afsluiten. Doordat de koploper in de laatste bocht zijn motor onderuit trok finishte de coureur van het United team als tweede.

“Dit geeft een goed gevoel voor de laatste drie wedstrijden. Ik had bewust de banden wat gespaard om in de laatste ronde alles op alles te zetten om het podium te halen en dat lukte”. genoot van Leuven nog na. “We gaan de laatste twee weekenden ook weer voor het podium om een mooie eindstand te bewerkstelligen. Het liefst op een droge baan”.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.