Home / archiefcentraal / kazan trending topic na tanken in ommen

kazan trending topic na tanken in ommen

De benzinetank vol toveren lukte Hans Kazan niet en daarom besloot hij vorige weer na een optreden even te tanken in Ommen. De goochelaar bedacht dat het wel aardig zou zijn een foto te laten nemen dat hij de slang aan zijn mond zou zetten, om die foto vervolgens op Twitter te zetten. En dat het leuk was, daar kwam hij achter.

Binnen no-time was Kazan trending topic op Twitter. Bij zijn foto zette hij namelijk ‘even bijtanken’. Hans plaatst wel vaker foto’s van zichzelf op zijn Twitter, dus misschien kunnen we hem helpen met een paar suggesties waar hij vervolgens een foto van kan maken. Zoals ‘het water staat me tot aan de lippen’, ‘daar zit een luchtje aan’ of ‘het regent kopjes en schoteltjes’.

Heb jij een suggestie, plaats hieronder dan een reactie. Of heb jij zelf een leuke foto met bijschrift? Stuur deze dan naar redactie@vechtdalcentraal.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.