Home / archiefcentraal / jaar cel geeist tegen dader plofkraak

jaar cel geeist tegen dader plofkraak

De verdachte wilde de pinautomaat aan de Backxlaan op 6 april samen met twee vrienden opblazen. De man uit Vroomshoop had geldproblemen en zag op YouTube hoe een pinautomaat opgeblazen kon worden zodat het geld voor het oprapen lag. Hij ging aan het knutselen, maar de opblaasactie mislukte.

De 27-jarige Vroomshoper kon makkelijk opgespoord worden. Hij had weliswaar gestolen kentekenplaten op zijn vluchtauto geplaatst, maar tijdens de kraak lieten hij en zijn handlangers de kofferbak open staan. Daar lagen de originele kentekenplaten, die door de bewakingscamera’s vastgelegd werden. Voor de politie was het vervolgens niet moeilijk de man op te sporen.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak in de zaak.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.