Home / archiefcentraal / hvo deelde prijzen uit in monopolyspel

hvo deelde prijzen uit in monopolyspel

De Handelsvereniging Ommen (HVO) heeft weer de weekprijzen uitgedeeld van het Monopolyspel. Bij dit spel is het de bedoeling om vijf stickers te verzamelen van de verschillende bouwwerken in Ommen en deze op te plakken op de spaarkaart die verkrijgbaar is bij alle deelnemende winkels. Zo maakt de klant iedere week kans op leuke prijzen. De actie loopt nog tot en met 28 september.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Home / archiefcentraal / hvo deelde prijzen uit in monopolyspel

hvo deelde prijzen uit in monopolyspel

De Handelsvereniging Ommen (HVO) heeft weer de weekprijzen uitgedeeld van het Monopolyspel. Bij dit spel is het de bedoeling om vijf stickers te verzamelen van de verschillende bouwwerken in Ommen en deze op te plakken op de spaarkaart die verkrijgbaar is bij alle deelnemende winkels. Zo maakt de klant iedere week kans op leuke prijzen. Op de foto zie je de prijswinnaars van deze week.

De actie loopt nog tot en met 28 september.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.