hoonhorst winnaar koersbaltoernooi

Het team van Hoonhorst heeft het dertiende gemeentelijk Koersbaltoernooi Dalfsen op 11 september in sporthal Heidepark gewonnen. Het team won alle wedstrijden.

Het team van de Mozaïekrollers 1 stond na de vierde en vijfde ronde nog als eerste vanwege een beter gemiddelde, maar helaas verloren zij de laatste wedstrijd en werden zij tweede. Hoonhorst 1 werd derde met evenveel wedstrijdpunten. Hein Melenhorst kon dolblij de grote wisselbeker meenemen naar Hoonhorst.

Als winnaar mag Hoonhorst met behulp van Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld (SWOL) volgend jaar het toernooi organiseren in de nieuwe Potstal. Het toernooi werd geopend door Arjan Bosch van de Stentor. Voor de volledige uitslag en foto’s zie www.swolemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.