happy hour 00 en wifi tijdens proef dalfsen

Om de avond in stijl te beginnen, biedt de gezamenlijke horeca van Dalfsen een Happy Hour 0.0% aan. Dat wil zeggen dat bezoekers voor 1 euro een biertje mogen proeven, maar dan wel alcoholvrij. Tussen 20 en 21 is het Happy Hour in het centrum van Dalfsen. Alle alcoholvrije consumpties zijn dan 1 euro. Wethouder Maurits von Martels zal het Happy Hour openen met het tappen van het eerste biertje.

De organisatie van Proef Dalfsen won vorig jaar de toeristische stimuleringsprijs. Deze prijs werd door de gemeente ingesteld voor de organisatie die de meest originele en effectieve promotie maakte. Het gewonnen bedrag heeft Proef Dalfsen samen met de horeca aangewend voor het opzetten van deze avond voor de jeugd.

Overdag is er van alles te beleven in en rond het dorp Dalfsen. Op het kerkplein in het centrum presenteren 15 bierbrouwers hun speciale bieren tijdens het jaarlijkse bierfestival. Op hetzelfde plein laten de horecabedrijven uit Dalfsen de bezoekers hapjes proeven – tegen kleine vergoeding – tijdens het preuvenement.

Uniek is de openstelling van het voorplein van kasteel Rechteren. Maar wat ook zeker niet gemist mag worden zijn de kassen van Eef Stel, die zijn de hele dag open voor publiek. Het is zaterdag 14 september ook Open Monumentendag, dus diverse monumenten zijn te bezichtigen. Proef Dalfsen heeft fraaie fiets – en wandelroutes uitgezet die gratis bij de Westermolen zijn af te halen. De route gaat natuurlijk ook langs de Hereford koeienkeuring en door Hoonhorst, maar ook langs de tuinen van Huis Hessum, de wijnerve Hessum en enkele rustpunten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.