Home / archiefcentraal / han noten gaat een week lang pinnen

han noten gaat een week lang pinnen

Burgemeester Han Noten van Dalfsen doet zijn contante geld voor een week in de kluis. Hij gaat een week lang alleen met zijn betaalpas afrekenen en steunt daarmee de landelijke campagne ‘Pinnen, ja graag’.

Veel consumenten denken dat ze snackbars, bakkers en andere winkeliers en ondernemers een plezier doen met cash, maar het tegendeel is waar. Met de campagne laten de ondernemers zien dat ze vanwege veiligheid, gemak en kosten liever pinbetalingen hebben.

Noten begon de actie officieel met Ronald Kamphuis van de ondernemersvereniging Dalfsen en Miriam Osten van de campagne Pinnen, ja graag. De burgemeester vertelde dat hij meedoet omdat pinnen niet alleen gemakkelijk is, maar ook veilig: “Veiligheid is ook gedrag van mensen en pinnen hoort daar bij”.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.