eerste steen trefkoele gelegd

Bouwbedrijf Hegeman was al begonnen, maar dinsdag is ook officieel de eerste steen van de nieuwe Trefkoele gelegd. Wethouder Goldsteen van Dalfsen en Simon Peerdeman, voorzitter van Stichting Ontmoetingscentrum De Trefkoele deden dat in aanwezigheid van de participanten in het nieuwe Kulturhus. Dat zijn vertegenwoordigers van de gemeente en de gemeenteraad, de architecten, de adviseurs en het aannemingsbedrijf en niet op de laatste plaats de gebruikers van de Trefkoele.

Onlangs is overeenstemming bereikt om ook het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) in de Trefkoele+ onder te brengen. Hiermee is toetreding van de veertiende partner een feit en is het nieuwe Kulturhus volledig bezet.

Gedurende de vernieuwbouw blijft hal 2 als (sport)accommodatie in gebruik. Dit is mogelijk omdat aan de achterzijde van hal 2 een aantal cabines geplaatst zijn, die met een gang aan elkaar en met hal 2 zijn verbonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.