Home / archiefcentraal / doorstart solo mode met nieuwe merken

doorstart solo mode met nieuwe merken

Solo Mode in Ommen maakt dit najaar een doorstart. Waar eerst Ineke Kulenkamp Lemmers de winkel beheerde, zijn het nu de familie Schothans en Sigrid Kremer. De winkel heeft een aantal nieuwe, toonaangevende merken.

Naast bekende merken als Sao Paulo en Sandwich krijgt Solo ook een aantal nieuwe merken waaronder Supertrash, Juffrouw Jansen, Kyra en Co, Nogu, Creenstone jassen en Via Vai schoenen. Met een compleet nieuwe najaarscollectie zijn de deuren sinds 14 september weer geopend. Om dit te vieren krijgt iedere klant 1 maand lang 10 euro korting. Solo Mode bevindt zich aan Brugstraat 18 in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.