d66 liet zich zien op festijnmarkt

D66: daar plukt u de vruchten van, D66 de verstandige keuze! Met dat motto stond D66 vrijdag op de Festijnmarkt in Ommen, om te spreken met inwoners en ook vers fruit uit te delen.

“In 2009 introduceerde D66OMMEN de Campagneboom,” vertelt Gerdinand Nijhuis, raadslid voor D66OMMEN. “Deze boom werd vanaf die tijd naar alle verkiezingsbijeenkomsten meegenomen en werd steeds weer beplakt door inwoners met ideeën, meningen en opmerkingen. Die namen wij dan mee naar de raad. Logisch dus, dat wij die boom nu ook weer meegenomen hebben om vol te hangen met ideeën.”

D66 bestuurslid Henri Mors: “Wij zijn immers sociaal, liberaal en democratisch, dus we vragen en luisteren naar de meningen en wensen van de inwoners en leggen ook verantwoording af. En als bewijs hiervan lag ook de lange afvinklijst van behaalde punten in de stand en kon men natuurlijk in gesprek hierover met de D66’ers”.

Nieuwe actieveling binnen D66, Roosmarijn Wernars vertelde achteraf: ”We hebben goede gesprekken gevoerd en input gekregen. De ouderenzorg en de verkeerssituatie waren toch wel de grootste zorgpunten van de Ommenaren die ik heb gesproken. Daarnaast hebben we ook goede nieuwe ideeën opgedaan en mensen enthousiast gemaakt voor D66.”

Roos ter Beek, fractievoorzitter, vult aan: “Ook hebben we weer de aftrap gegeven voor de D66 Duurzaamheidtrofee. We zullen ook dit jaar weer een trofee uitreiken aan het bedrijf of instelling met grote waarde op het gebied van duurzaamheid. Vanaf dit jaar kunnen aanmeldingen komen uit het hele Vechtdal, want we organiseren het Vechtdalbreed. D66 is immers ook in Hardenberg en Dalfsen weer politiek actief geworden. Als met al is het een vruchtbare dag geweest. Onze complimenten aan de organisatie, het zag er weer prima uit, de sfeer was goed en de markt werd bijzonder goed bezocht.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.