Home / archiefcentraal / cursussen bij kontrast sport en wellness

cursussen bij kontrast sport en wellness

Kontrast start volgende week met twee nieuwe cursussen: Sportief op gewicht en Sportief met diabetes. Bij beide cursussen is er een multidisciplinaire samenwerking met de fysiotherapeut, de diëtiste/gewichtsconsulente en praktijkondersteuners. Kontrast is gecertificeerd door het Fitvak Preventiecentrum.

Het individuele trainingsprogramma wordt aangeboden in drie blokken van vier weken en na iedere periode afgesloten met metingen, testen en een evaluatie met de deelnemers. Met de begeleiding van de professionals van Kontrast zijn inmiddels goede resultaten bereikt.

Voor uitgebreidere informatie houdt Kontrast op donderdag 12 september om 21 uur een informatie-avond over ‘Sportief op gewicht’. De presentatie voor ‘Sportief met diabetes’ voor mensen met diabetes en mensen met een gestoorde suikerspiegel (pre-diabetes) die zelf met deze vervelende aandoening aan de slag willen is op woensdag 11 september om 20 uur.

Voor meer info en opgave 0529-434447 of www.kontrastdalfsen.nl .

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.