culinaire heropening brug en stationsweg

De Hessel Mulertbrug en de Stationsweg worden op zaterdag 7 september voor het publiek heropend. Dat gebeurt op ‘culinaire en feestelijke’ wijze.

Van 10 uur tot 16 uur is er op de brug het ‘Taste Festijn’. Bij dit Culinaire festijn kan men kennis maken met de smaak van Ommen. Van gerookte paling tot chocolade, van het Vechtdalrund tot Sallaands varken en van broodje hamburger tot mosselen: allemaal zijn ze te proeven tijdens dit evenement. Alles natuurlijk ook onder het genot van een lokaal biertje, wijn of frisdrank. Ook zijn er broodjes uit de houtgestookte oven.

Voor al een klein bedrag kunt u genieten van deze gerechtjes, zo is er voor iedere beurs wel iets te halen en te proeven! Maak op deze wijze kennis diversiteit aan horecabedrijven die in de gemeente Ommen gevestigd zijn.

De Gemeente Ommen, HVO & KHN Ommen hopen er op deze wijze een mooi en vooral smaakvol festijn van te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.