burgerjaarverslag burgemeester in beeld

Het burgerjaarverslag van burgemeester Marc-Jan Ahne over 2012 is uit. In april 2012 werd Marc-

Jan Ahne burgemeester van gemeente Ommen. Over het eerste jaar heeft hij een verslag gemaakt, dat dit keer niet op papier, maar in beeld verschenen is. Het Burgerjaarverslag 2012 is donderdagavond 5 september 2013 gepresenteerd aan de gemeenteraad. Daarna kan iedereen de film bekijken op www.ommen.nl, Vechtdal Leeft TV (kanaal 43) en YouYube.

In het Burgerjaarverslag 2012 laat burgemeester Ahne aan de hand van voorbeelden zien hoe inwoners en bedrijven worden betrokken bij het plannen en uitvoeren van projecten, wordt het gebruik van Burgernet en de BuitenBeter app belicht, komt de dienstverlening van de gemeente in beeld en wordt de samenwerking tussen een Plaatselijk Belang en de gemeente getoond.

Burgemeester Ahne: “In de film laat ik zien dat in mijn eerste jaar als burgemeester van de gemeente Ommen veel werk is verzet en dat dit de komende jaren ook gaat gebeuren. De vorm is dit jaar anders, in plaats van lezen over het afgelopen jaar, kunt u het nu zien in beeld.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.