Home / archiefcentraal / bruidbeurs van de barones op landgoed gerner

bruidbeurs van de barones op landgoed gerner

Restaurant De Barones houdt op dinsdagavond 8 oktober samen met Bloemenpalet Dalfsen en bruidsmode Dynasty uit Zwolle een prachtige bruidsbeurs op Landgoed Gerner in Dalfsen. Verschillende bedrijven, die allemaal een bijdrage kunnen leveren aan de mooiste dag van uw leven, werken hieraan mee.

Voor de bloemen zijn Bloemenpalet Dalfsen en de Vierjaargetijden uit Staphorst aanwezig. Bij zo’n dag horen ook kaarten en daarvoor biedt Drukkerij Meijerink een keur aan mogelijkheden. Ook wanneer u ideeën wilt opdoen voor de bruidstaart kunt u op de beurs terecht. Patisserie Lindeboom uit Zwolle, staat klaar met de meest spectaculaire verrukkelijkheden op dit gebied. Lekkere bonbons worden geleverd door Moccafè, de speciaalzaak op dit gebied.

Bij een goede voorbereiding van een huwelijk hoort tegenwoordig ook een bezoek aan de notaris, Vechtstede Notarissen staat klaar om u geheel informatief van een advies te voorzien. Origineel vervoer, kan worden geregeld door Lovebugs trouwvervoer uit Ommen, de mooiste momenten kunnen worden vastgelegd door Cambier fotografie of door Unicorn wedding Cinematography.

Als al deze voorbereidingen zijn afgewerkt, dan moet er gekeken worden de kleding op de huwelijksdag. De bruidegom en zijn mannelijk gevolg worden stijlvol aangekleed door Wijnberger Pak en Casual, een begrip op het gebied van mannenmode in Dalfsen. De bruid, haalt natuurlijk haar lingerie bij de Roze dames lingerie en haar bruidstoilet zoekt ze uit bij Dynasty bruidsmode uit Zwolle. De wederzijdse moeders, zusters en overige vrouwelijke familieleden vinden genoeg van hun gading bij Sjanne exclusieve damesmode en She fashion, beide damesmodezaken van niveau uit Dalfsen. Schoenen zowel voor de dames als voor de heren zijn te kust en te keur te vinden bij Mariani Schoen en Tas en bij de firma Dwars.

Willen de bruid en haar gevolg zich vooraf nog lekker laten verwennen, dan kan gedacht worden aan een totaal behandeling bij Kapsalon, schoonheidsalon & nagelstudio Pureshine, ook gevestigd in Dalfsen. De benodigde accessoires en natuurlijk niet te vergeten de trouwringen kunnen worden gekocht bij de oudste firma van Dalfsen, Stegeman juwelier en optiek. Uw huwelijksreis wordt deskundig verzorgd door Reisburo Roessink en het feest kan muzikaal omlijst worden door DJ Eric Witteveen uit Ommen.

De Barones, waar overigens de officiële trouwplechtigheid ook plaats kan vinden, opent graag voor alle toekomstige bruidsparen haar deuren. Tal van mogelijkheden biedt dit landgoed, dat vorig jaar nieuw leven ingeblazen werd. De actieve uitbaters staan u met raad en daad terzijde en maken dat uw huwelijksdag zorgeloos verloopt. De aanwezige Ballonnendecorateur De Fierelier uit Zwolle, weet met zijn kunstig bewerkte ballonnen uw trouwdag van een originele touch te voorzien.

Vooraf goed laten informeren is het devies voor een geslaagde trouwdag. Op 8 oktober is de toegang gratis. Iedereen staat klaar om u in een informele sfeer van een deskundig advies te voorzien. De Barones heeft haar deuren geopend vanaf 19 uur. Het landgoed bevindt zich aan Gerner Es 5a.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.