bouw trefkoele gaat officieel van start

Bouwbedrijf Hegeman is al begonnen, maar dinsdag 10 september wordt de ‘vernieuwbouw’ van de Trefkoele officieel afgetrapt met de symbolische eerste-steen-legging.

De sloop van de Trefkoele is voorspoedig verlopen en het bouwbedrijf is de bouw inmiddels gestart. Dit moment willen de betrokkenen graag markeren. Wethouder Goldsteen van Dalfsen en Simon Peerdeman, voorzitter van Stichting Ontmoetingscentrum De Trefkoele doen dat in aanwezigheid van de participanten in het nieuwe Kulturhus. Dat zijn vertegenwoordigers van de gemeente en de gemeenteraad, de architecten, de adviseurs en het aannemingsbedrijf en niet op de laatste plaats de gebruikers van de Trefkoele.

Onlangs is overeenstemming bereikt om ook het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) in de Trefkoele+ onder te brengen. Hiermee is toetreding van de veertiende partner een feit en is het nieuwe Kulturhus volledig bezet.

Gedurende de vernieuwbouw blijft hal 2 als (sport)accommodatie in gebruik. Dit is mogelijk omdat aan de achterzijde van hal 2 een aantal cabines geplaatst zijn, die met een gang aan elkaar en met hal 2 zijn verbonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.