Home / archiefcentraal / bouw trefkoele gaat officieel van start

bouw trefkoele gaat officieel van start

Bouwbedrijf Hegeman is al begonnen, maar dinsdag 10 september wordt de ‘vernieuwbouw’ van de Trefkoele officieel afgetrapt met de symbolische eerste-steen-legging.

De sloop van de Trefkoele is voorspoedig verlopen en het bouwbedrijf is de bouw inmiddels gestart. Dit moment willen de betrokkenen graag markeren. Wethouder Goldsteen van Dalfsen en Simon Peerdeman, voorzitter van Stichting Ontmoetingscentrum De Trefkoele doen dat in aanwezigheid van de participanten in het nieuwe Kulturhus. Dat zijn vertegenwoordigers van de gemeente en de gemeenteraad, de architecten, de adviseurs en het aannemingsbedrijf en niet op de laatste plaats de gebruikers van de Trefkoele.

Onlangs is overeenstemming bereikt om ook het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) in de Trefkoele+ onder te brengen. Hiermee is toetreding van de veertiende partner een feit en is het nieuwe Kulturhus volledig bezet.

Gedurende de vernieuwbouw blijft hal 2 als (sport)accommodatie in gebruik. Dit is mogelijk omdat aan de achterzijde van hal 2 een aantal cabines geplaatst zijn, die met een gang aan elkaar en met hal 2 zijn verbonden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.