Home / archiefcentraal / bordjes langs de weg te veel informatie

bordjes langs de weg te veel informatie

De wildgroei aan bordjes langs de weg neemt schrikbarende vormen aan. Je hebt tegenwoordig wel haast een bijrijder nodig wanneer je alle informatie op de bordjes langs de weg wilt opnemen.

Neem nou de situatie op de foto, vlak voor de Vechtbrug in Dalfsen. Terwijl je rustig afremt richting de toegestane 50 kilometer per uur zou je informatie op maar liefst zeven bordjes moeten waarnemen. De kans is groot dat je al weet dat je Dalfsen binnen rijdt, maar vervolgens moet je ook direct weten wat de plaatselijke parkeerverordeningen zijn. Tegelijkertijd moet je zien dat die niet gelden op maandag tot en met vrijdag, van 8 tot 18 uur.

Mag dat nog van enig belang zijn, wat we vervolgens moeten met de informatie dat Dalfsen partnergemeente is van het Duitse Stadt Hörstel, bij het Overijsselse Vechtdal hoort en ‘Millennium Gemeente’ is, is volstrekt onduidelijk. Als klap op de vuurpijl weten we ook direct dat Dalfsen Deelnemer 2013 is van de Nationale Groencompetitie van Entente Florale. Of zoiets.

We mogen wel oppassen dat we niet tegen een boom aan rijden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.