Home / archiefcentraal / blaasorkesten overspoelen centrum ommen

blaasorkesten overspoelen centrum ommen

Blaasorkesten overspoelen dit weekend het centrum van Ommen. Dit alles natuurlijk vanwege het Ommer Bissingh Blaasorkestenfestival. Zaterdag kon er al genoten worden van de muziekklanken en ook zondag lopen de orkesten nog door het centrum. Bernard Jans maakte zaterdag alvast een reportage.

De podia staan op het Kerkplein, de Markt, bij de Burggraaf en de Varsenerpoort en in totaal maken 24 blaasorkesten – op beide dagen twaalf – hun opwachting. Tussen 13.00 en 17.30 uur vermaken zij het publiek met hun vrolijke muziek.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.