bijdrage baron mulert stichting voor punt

Het Open Jongerencentrum PUNT heeft een bijdrage gekregen van de F.E. Baron Mulertstichting. Dit geld gaan de jongeren gebruiken om het pand op te knappen.

Landstede Welzijn beheert in Ommen Open Jongerencentrum PUNT voor jongeren tussen de twaalf en 22 jaar. In OJC PUNT werken gemiddeld tien enthousiaste vrijwilligers en vier stagiaires onder begeleiding van een professional. De vrijwilligers organiseren samen met de stagiaires allerlei kleinere en grote aansprekende activiteiten op het gebied van muziek, dans en sport en weerbaarheid.

In het speciale scholierencafé kunnen jongeren vier middagen per week van 13.00 uur tot 17.00 uur huiswerk maken. Maar ook praten met stagiaires over voor hen belangrijke onderwerpen zoals omgaan met ouders en vrienden, school en opleiding of andere actuele zaken. Naast de vier middagen is het jongerencentrum drie avonden geopend.

Het pand heeft al een tijd een restyling nodig omdat het schilderwerk al oud is en een rommelige uitstraling geeft. De vrijwilligers en de jongeren knappen samen de ruimte op onder andere met leuke graffity om deze weer een frisse en moderne sfeer te creëren. Voor de uitstaling aan de buitenkant wordt een nieuw logo gemaakt. Door de bijdrage van de F.E. Baron Mulertstichting is dit mogelijk.

Op vrijdagavond 6 september werd het bedrag tijdens een bijeenkomst in OJC PUNT symbolisch door de heer van de Beek van de F.E. Baron Mulertstichting uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.