Home / archiefcentraal / bespaar en verdien met kooppleinnl

bespaar en verdien met kooppleinnl

Taco van der Sligte en Thea Kampman zijn sinds juli dit jaar de beheerders van Koopplein Dalfsen en Koopplein Ommen. Op deze gratis digitale ‘marktplaats’ kun je koopjes gemakkelijk aanbieden en verkopen. Het is voor particulieren eenvoudig om zelf de advertentie met foto’s te plaatsen en te beheren. Anderen bezoekers kunnen er vervolgens op bieden.

Omdat de bezoekers op koopplein de potentiële klanten zijn van de lokale ondernemers, is adverteren op Koopplein volgens Taco en Thea voor de plaatselijke bedrijven in Dalfsen en Ommen erg aantrekkelijk. “De bezoeker heeft immers al een koopintentie en is van plan is om iets te kopen.”

Doormiddel van een zakelijke advertentie op Koopplein kan de klant direct doorklikken naar de site van de ondernemer en gebruikmaken van zijn aanbiedingen. De advertentie is bovendien 24/7/365 zichtbaar.

“Wij zijn enthousiast over deze formule en samen met u willen wij de plaatselijke middenstand lokaal promoten en onze particuliere adverteerder een overzichtelijk koopplein aanbieden,” aldus Taco en Thea. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op www.koopplein.nl/dalfsen of www.koopplein.nl/ommen .

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.