11e oogstdag vol gezelligheid en sfeer

Daarnaast waren er miniatuurtrekkers en stationaire motoren. Diverse demonstraties werden gegeven, zoals het dorsen met vlegels en een dorsmachine, grasmaaien met vingerbalk, graanmaaien met zelfbinder en met de hand en van klompenmaker tot stoelenmatter.

Op het terras, waar de bezoekers genoten van een hapje en een drankje, zorgde streekzanger Aalt Westerman voor een gezellige sfeer. In de schuur waren verschillende stands en konden de bezoekers onder meer streekproducten kopen.

Dit jaar werd er voor het eerst een veiling gehouden, die veel belangstelling kreeg. De opbrengst van 468,50 euro wordt overhandigd aan het goede doel KIKA. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.