Home / archiefcentraal / 1020 euro voor vechtgenotenhuis na spinningsessie

1020 euro voor vechtgenotenhuis na spinningsessie

Onder leiding van oud-wielrenner Gert Jakobs werd er tijdens ‘Sports and Voices’ flink gespind op het Vrijthof in Ommen. Maar liefst 53 sporters fietsten zich in het warme weer in het zweet voor het goede doel: het Vechtgenotenhuis. Alle sporters, waaronder ook enkele zeer jonge deelnemers hebben de spin-sessie volbracht.

Dick de Lange van De Lange Keukens maakte vorige week de opbrengst van de spinningsessie bekend. Ad Lagas, bestuurslid fondsenwerving van het Vechtgenotenhuis, mocht een cheque van 1.020 euro in ontvangst nemen.

De gulle gevers en deelnemers maakten via een verloting kans op een mooie Boretti Outdoor Kitchen die beschikbaar werd gesteld door De Lange Keukens. Ook daarvan maakte De lange de winnaar bekend: mevrouw Tibben uit Ommen mocht de Boretti Outdoor Kitchen uit handen van Gery de Lange in ontvangst nemen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.