zwembad gaat laatste fase seizoen in

Tot nu toe mocht het zwembad ruim 14.000 bezoekers verwelkomen. “Dat is vergelijkbaar met vorig seizoen,” vertelt zwembadmanager Yvor Seinen. “De maanden mei en juni vielen erg tegen. Deze maanden lag de gemiddelde temperatuur dan ook ruim onder het gemiddelde voor deze periode. Vanaf half juli nam het bezoek flink toe, evenals de temperatuur.”

De bezoekers waren tevreden, althans degenen die op www.openluchtbadoldevechte.nl de online enquête invulden. Het bad wordt gewaardeerd met een 7.9. Onder meer de prachtige ligging en de speelweide en de algehele netheid worden geroemd, terwijl de kleedruimtes, het assortiment van de kiosk en de – te krappe – openingstijden ’s ochtends volgens een aantal bezoekers nog wel wat aandacht verdienen.

Sinds maandag gelden de openingstijden uit het naseizoen. Dat betekent dat het bad van maandag tot vrijdag van 12 tot 19.45 uur geopend is, terwijl er in het weekend niets verandert. Van 10 tot 17 uur kan er zaterdag en zondag gezwommen worden.

De Olde Vechte organiseerde verschillende evenementen. Zo was het midzomeravondzwemmen volgens Seinen gezellig en succesvol, maar viel de temperatuur op dat moment tegen. De afgelopen vier weken hebben de combinatiefunctionarissen sport van de bestuursdienst Ommen-Hardenberg in samenwerking met de zwembaden een leuk en uitdagend programma vorm gegeven.

Er zijn diverse activiteiten georganiseerd in de gemeentelijke zwembaden. Mede door het schitterende weer verliep dit spektakel erg goed. Meer informatie hierover op www.hardenbergkids.nl .

Het seizoen wordt zondag 1 september afgesloten met de tweede editie van het baas-en-hond zwemmen. Vanaf 14 uur kunnen de honden samen met hun baasjes een duik nemen of van de glijbaan. Vorig jaar hebben hier ruim 60 honden met hun baasjes aan meegedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.