zomerfeest op het dorpsplein in hoonhorst

Hoonhorst viert de zomer en dat doen ze in het dorp op zondag 11 augustus. Op het Dorpsplein is iedereen vanaf 14.30 uur welkom om te genieten van een hapje, een drankje, leuke muziek en een boel gezelligheid.

Behalve de eigen DJ is ook het duo ‘Take the Biscuit’ aanwezig. Dit energieke duo bestaat uit Noel Shannon en Lynn Harleman. Noel komt uit het Ierse Cork en Lynn uit Deventer. Zij spelen beide gitaar en mandoline en de zangpartijen worden verdeeld. Take the Biscuit speelt traditionele Ierse muziek.

Verder wordt de winnaar van de Sproeifeest Ballonnenwedstrijd bekend gemaakt en het carnavalsthema voor 2014 onthuld. Voor de kinderen is Marleen Schrijver van de ‘Dolle Deel’ aanwezig met diverse leuke activiteiten. Ook is er een springkussen.

Met veel leuke muziek, een gezellige sfeer en veel zon hoopt de organisatie weer op een onvergetelijk zomers feestje om eens even na te praten over de vakantie. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.