Home / archiefcentraal / winnaar tourspel maakt eerste kilometers

winnaar tourspel maakt eerste kilometers

Winnaar Mark van der Kraats van het Tourspel van Vechtdal Centraal en KokkieBikes, heeft zijn prijs in ontvangst genomen. Met zijn zege in het Tourspel won hij een Cannondale Caad 8 racefiets, waarop hij zijn eerste kilometers al gemaakt heeft. “Hij fietst echt heel fijn,” aldus Van der Kraats. “Ik ben er erg blij mee.” De fiets werd beschikbaar gesteld door KokkieBikes uit Lemelerveld. Op de foto schudt de gelukkige winnaar (links) de hand van eigenaar Vincent Kok.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.