wereldrestaurant de lindenberg geopend

Wie het restaurant binnenloopt krijgt direct al zin in eten door de heerlijke geuren van allerlei soorten vlees, vis en groente. Lopend langs het buffet kom je gerechten uit allerlei landen tegen en in de open keuken zijn de koks druk bezig. Bezoekers kunnen zien hoe alles klaar wordt gemaakt. “Bij binnenkomst worden de mensen opgevangen en krijgen ze uitleg over wat wij bieden,” vertelt Su. “Daarna kunnen ze lekker genieten van al het lekkere eten.”

Bezoekers krijgen een all-Inclusive formule aangeboden, waarbij men kan kiezen tussen 2, 2,5 en 3 uur genieten van diverse gerechten uit allerlei landen. Dat kan vanaf 22,95 euro. Voor de kinderen wordt een speciaal kindertarief gehanteerd. In de eerste maand ontvangen de gasten tien procent korting en krijgen de dames een leuk presentje. De formule is volgens Su nieuw in de provincie. “Veel mensen vragen zich af wat het allemaal precies inhoudt. Tegen hen zou ik zeggen: ‘kom gewoon eens kijken en proeven’.”

Het pand waar tot afgelopen voorjaar Partycentrum De Lindenberg gevestigd was, heeft een flinke opknapbeurt gekregen. “We hebben alles onder handen genomen en er is geen plekje hetzelfde gebleven. Een flinke klus, maar we zijn blij met het resultaat.” Ook tevreden is Su over de reacties die het nieuwe restaurant tot nu toe losmaakte. Sinds 10 augustus werd er al proef gedraaid en dat lokte bezoekers uit de wijde regio naar het Wereldrestaurant.

Het contact met de klanten staat bij Su en zijn manschappen hoog in het vaandel. Op de tafels liggen papiertjes, waarop bezoekers hun mening over het restaurant en het eten kwijt kunnen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld tips aandragen. “Wanneer mensen hun email-adres erbij zetten, krijgen ze altijd een reactie. Als het een goed idee is dan doen we daar natuurlijk wat mee en wanneer het misschien een minder goed idee is, leggen we ook uit waarom. Op die manier proberen we contact met onze bezoekers te maken en te houden.”

Voor zakelijke gasten biedt Restaurant De Lindenberg verschillende mogelijkheden om een vergadering of een presentatie te combineren met lekker eten. Daarnaast beschikt De Lindenberg over grote zalen, wat de mogelijkheid biedt om feesten voor grotere gezelschappen te organiseren. Ook de kinderen kunnen terecht in het Wereldrestaurant, want zowel binnen als buiten is er voor hen genoeg ruimte om te spelen.