Home / archiefcentraal / vrijwilligers gezocht bij vacaturebank ommen

vrijwilligers gezocht bij vacaturebank ommen

De Vrijwilligers VacatureBank is een informatiepunt voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen en organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. Deze week zijn er onder meer de volgende vacatures. VluchtelingenWerk Oost Nederland, locatie Ommen is op zoek naar vrijwilligers voor taalondersteuning en de Stichting Vrijwillige Thuiszorg zoekt vrijwilligers voor ondersteuning van ouderen met geheugenproblemen.

Voor de overige vacatures, zie www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl. Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via telefoonnummer 14 0529 en vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl Het Steunpunt is elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur open.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.