Home / archiefcentraal / volksdansvereniging zoekt nieuwe leden

volksdansvereniging zoekt nieuwe leden

De Folkloristische Volksdansvereniging Nieuwleusen en omstreken start op woensdag 21 Augustus weer met de wekelijkse oefenavonden in de bovenzaal van’t Witte Peerd te Nieuwleusen. Ze kunnen nog wel wat nieuwe dansparen gebruiken. Ook alleenstaande mannen zijn van harte welkom, evenals accordeonisten.

Als U belangstelling hebt is dit een goed moment om eens te komen kijken en mee te doen. In dat geval moet u wel een danspartner meebrengen, hoewel dat niet geldt voor alleenstaande mannen.

De vereniging verzorgt elk jaar veel voorstellingen in klederdracht in zorgcentra’s en op braderieën. De oefenavonden zijn altijd gezellig, je leert verschillende dansen en het houdt je fit. De leden zijn van uiteenlopende leeftijden.

Niet alleen inwoners van Nieuwleusen zelf zijn welkom, ook mensen uit omliggende plaatsen zijn uitgenodigd.

Het dansen begint om 20 uur en gaat door tot 21.45 uur, inclusief een korte pauze. Het Witte Peerd bevindt zich aan het Westeinde 5 in Nieuwleusen.

Wie meer informatie wil over de vereniging of oefenavonden, kan contact opnemen met D.J.Gerritsen (0529-482691) of J.Klunder (0523-656348).

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.