Home / archiefcentraal / veel bezoekers website hanzestad ommen

veel bezoekers website hanzestad ommen

Volgens Albrecht Dijkstra van Sallands Goed Makelaars wordt ook de Facebookpagina van Hanzestad Ommen door velen gevonden. Dijkstra; “Via de website kunnen we mensen op een goede manier informeren over hoe de plannen voor het centrum nu precies in elkaar zitten en wat er de komende jaren gaat gebeuren. Natuurlijk met alle plaatjes erbij. De site geeft gewoon een heel goed beeld en is erg toegankelijk. Daarnaast is het natuurlijk de plek waar mensen die de nieuwbouwwoningen eens willen bekijken terecht kunnen”.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.