vacatures vrijwilligerspunt dalfsennieuwleusen

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen is wekelijks op zoek naar vrijwilligers. Deze week is het Fonds Verstandelijk Gehandicapten Dalfsen met spoed op zoek naar enkele collectanten voor de landelijke collecteweek van 23 tot en met 28 september in Dalfsen. Het tijdstip en het dagdeel en dergelijke kunt u zelf afspreken met contactpersoon Jeannet Rozemuller: 0529-435001.

Het Vrijwilligerspunt bevindt zich in Dalfsen aan Ruitenborghstraat 56. Het spreekuur in Dalfsen is op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur (088 850 8118). Het spreekuur in Nieuwleusen is bij de Olmen aan het Oosterveen op donderdagochtend van 10 tot 11 uur. Website: www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl . Email: info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl of tlangbroek@landstede.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.