Home / archiefcentraal / vaar over de vecht met lagas en bosman

vaar over de vecht met lagas en bosman

Langs de oevers van de Vecht in Ommen vindt op zaterdag 17 augustus de sfeervolle en informatieve Watermarkt plaats. De Watermarkt maakt deel uit van Festival de Vecht.

Diverse verenigingen en instanties presenteren zich in stands waar de bezoeker informatie krijgt over de uiteenlopende aspecten rond de Vecht, het water en het waterbeheer. Op de markt kunt u uzelf ook op de hoogte stellen van de toekomstplannen voor de Vecht.

Centraal op de Watermarkt bevindt zich het programma Ruimte voor de Vecht, één van de partners van Festival de Vecht. Ruimte voor de Vecht organiseert op zaterdag gratis rondvaarten over de Vecht. Onder deskundige en enthousiaste leiding vaart u een uurtje op de rivier terwijl onderweg van alles wordt verteld over de Vecht, haar bewoners en over alles wat er rond de Vecht wordt ontwikkeld.

Met genoegen laat de organisatie weten dat zich onder de deskundige begeleiders ook prominente bestuurders bevinden uit de regio. Zo kunt u een boottocht maken onder leiding van Ilona Lagas, wethouder in de gemeente Ommen en Jan Bosman, bestuurder bij Waterschap Velt en Vecht.

De rondvaarten vertrekken ieder half uur van de oevers bij ’t Olde Stadhuus in Ommen tussen 10 en 17 uur. U bent van harte uitgenodigd om mee te varen!

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.