uitreiking datrion diploma door burgemeester

Deelnemers die zowel aan de fiets3daagse, de wandel3daagse en de zwem4daagse in Dalfsen hebben meegedaan, krijgen op vrijdag 6 september een Datrion-staander en -diploma. Zij krijgen die in het gemeentehuis in Dalfsen om 19.00 uur door burgemeester Noten en de wethouders. In totaal deden 293 sportievelingen mee aan alle drie de evenementen.

Tijdens de wandel3daagse en fiets3daagse was het prachtig weer. Tijdens de zwem4daagse was het weer een stuk minder, maar toch waren er veel deelnemers. De afzonderlijke organisaties kijken allemaal terug op een geslaagd evenement en zijn tevreden over het aantal deelnemers aan de Datrion.

Alle deelnemers hebben tijdens de zwemvierdaagse een uitnodiging gekregen voor de uitreiking. Mochten er nog vragen zijn, kijk dan op www.wandel3daagse.nl of mail naar wandel3daagsedalfsen@kpnplanet.nl

Volgend jaar is de wandel3daagse op woensdag, donderdag en vrijdag 21, 22 en 23 mei. Dit in verband met het pinksterweekend begin juni en hemelvaart de laatste week van mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.