Home / archiefcentraal / trefkoele ligt voor op schema

trefkoele ligt voor op schema

De bouw van de nieuwe Trefkoele in Dalfsen ligt al een paar weken voor op schema. Het terrein is leeg, er is een bouwput afgegraven en de noodvoorzieningen voor hal 2 zijn gereed. “De vaart zit erin,” aldus de verantwoordelijk wethouder Evert Goldsteen.

Dat het project voor ligt op schema, komt door het spoedige verloop van de sloopwerkzaamheden. Op 10 september is de symbolische eerste-steen-legging. Dat moment markeert de officiële start van de bouw.

Ondertussen zijn de gebruikers van de Trefkoele aangewezen op noodvoorzieningen. “Voor zover bij ons bekend zijn de clubs tevreden over de tijdelijke oplossingen. Natuurlijk kun je het nooit voor iedereen helemaal goed doen, maar over het algemeen verloopt het goed. De bouwtijd is te behappen en veel verenigingen hebben het er graag voor om straks in een nog mooier gebouw onderdak te hebben.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.