Home / archiefcentraal / tevreden gezichten bij vechtdal race teams

tevreden gezichten bij vechtdal race teams

Onder prachtige zomerse omstandigheden kwam United rijder Kevin van Leuven net buiten het podium binnen met een vierde plaats. Koen Meuffels van Start haalde met een vijftiende plaats op het nippertje een punt binnen.

Van Leuven kende een goede start en reed de eerste 2 ronden op een tweede positie, achter de latere winnaar Kervin Bos, toch moest hij al snel Davy Thoonen en Nigel Walraven laten passeren. “Het was het maximaal haalbare vandaag, volgende week hoop ik met nieuwe spullen een stap te kunnen maken. Ik had een prima start, maar kon niet bij mijn voorgangers aanpikken, ik reed al op mijn tandvlees om bij Davy en Raymond aan te pikken. Volgende week op Spa-Francorchamps zijn er weer 50 punten te verdienen, die baan ligt me goed en als we de juiste banden hebben gaan we proberen het podium te halen”. keek van Leuven al vooruit.

Koen Meuffels verdiende met zijn vijftiende plaats één punt voor het kampioenschap, dat was een verdienste voor de talentvolle START rijder. Verder reed hij een eenzame race ver achter zijn voorgangers en ver voor zijn achtervolgers. “Jammer dat ik niet bij een groepje aan kon haken, maar de rondetijden en het gevoel waren goed”. constateerde Meuffels en zijn team na afloop.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.