sv nieuwleusen zaal 2 verliest oefenduel

Het tweede zaalvoetbalteam van SV Nieuwleusen (dit seizoen uitkomend in de tweede klasse) heeft maandagavond in sporthal De Schakel een 5-8 nederlaag geleden tegen Krijtje FC uit Zwolle.

De blauwvingers spelen sinds drie seizoenen in de WRZV-zaalvoetbalcompetitie en werden het afgelopen seizoen kampioen in de hoogste klasse op de woensdag. Voor sv Nieuwleusen 2 was deze oefenwedstrijd een goede gelegenheid om zich te meten met één van de betere ploegen uit Zwolle.

Tot aan de rust (1-2) kon de thuisploeg, dat overwegend bestaat uit voetballers die een succesvolle carrière op het veld achter de rug hebben, nog goed meekomen. Na rust kwam het zelfs nog terug tot 3-3. Maar uitgerekend onder aanvoering van de in Nieuwleusen geboren en getogen Niels Roffel, die speelde met de zelfverzekerdheid van iemand voor wie de blauwe lucht nog nooit een wolkje had vertoond, liep Krijtje FC uit naar een 5-8 overwinning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.