Home / archiefcentraal / sv nieuwleusen houdt open dag

sv nieuwleusen houdt open dag

Voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen houdt op zaterdag 24 augustus haar jaarlijkse Open Dag. De hele dag worden er volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden.

De hele dag is er een springkussen, een boardingvoetbalveld van 10 bij 20 meter, de Dropshot Arena, Voetbalschietschijf en Voetvolley. De ballonnen- en schminkclowns Oetsie & Kloetsie vermaken de kinderen.

Bij de stand van S. V. Nieuwleusen, de supportersvereniging en Club van Honderd krijgt u alle informatie. Speciaal voor bezoekers die geen lid zijn en graag wat meer informatie willen is er om 10 uur een rondleiding en informatie over de club.

De supportersvereniging organiseert een Grote verloting met als een hoofdprijs een vierdaagse stedentrip voor vier personen, aangeboden door hoofdsponsor Effeweg.nl.

Om 11 uur staat er een “training” van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De “trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11 tot 12 uur en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wilt u meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl

Op 6 september fietsen de Nieuwleusenaren Marco Krul en Dave van der Weide naar de top van de Mont Ventoux. Een zware strijd die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Meer informatie kunt u vinden op www.grootverzettegenkanker.nl . Op de Open Dag organiseren zij een leuke actie om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding.

Bij de stand van S. V. Nieuwleusen, de supportersvereniging en Club van Honderd krijgt u alle informatie. Speciaal voor bezoekers die geen lid zijn en graag wat meer informatie willen is er om 10 uur een rondleiding en informatie over de club. De supportersvereniging organiseert een Grote verloting met als een hoofdprijs een 4 daagse stedentrip voor 4 personen, aangeboden door Effeweg.nl

Om 13:45 uur zijn alle sponsoren en leden van de Bedrijvenclub S.V. Nieuwleusen uitgenodigd in de bestuurs- annex sponsorruimte.

Om 14:30 uur speelt het 1e elftal een oefenwedstrijd tegen 2e klasser IJVV uit IJsselmuiden. De aller jongste F-pupillen komen gezamenlijk met de spelers hand in hand het veld op.

Om 18 uur worden alle jubilarissen gehuldigd die 25 en 40 jaar lid zijn van de club.

De Open Dag wordt afgesloten met een barbecue en gezellige muziek van de populaire D.J.’s Albert Jan Brinksma en Erik Uitslag.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.