sportverenigingen aan het woord dommerdieck

Het Vechtdal kent een groot aantal sportverenigingen. In deze rubriek ‘Sportverenigingen aan het woord’ presenteren ze zichzelf en blikken ze vooruit op het nieuwe seizoen. Vandaag: korfbalvereniging d’Ommerdieck uit Nieuwleusen.

Ten tweede krijgt d’Ommerdieck in de standaard klasse te maken met alleen maar eerste teams. De competitie-indeling is bekend, maar voor de Nieuwleusenaren zijn dit allemaal onbekenden. d’Ommerdieck speelt tegen Devinco uit Deventer, Hemur Enge uit Amerongen, Kesteren uit Kesteren, Mélynas uit Eerbeek, Reehorst’45 uit Ede, SEV uit Zelhem en Wesstar uit Westervoort.

Trainer Bert Schonewille kan over bijna dezelfde spelersgroep als vorig seizoen beschikken. Alleen Nienke Rijkeboer is in de plaats van Gerja Krul gekomen. Gerja is net bevallen van haar tweede zoon.

De selectie bestaat uit Agnes Krul,Carla Aalbers, Miranda Huzen, Nienke Rijkeboer, Henri Kikkert, Robert Batterink, Martin Alteveer en Stefan van Veldhuizen.

Ter voorbereiding op de competitie speelt het team op 24 augustus een driekamp op het korfbalveld aan de Julianalaan. Vanaf 13.30 uur speelt d’Ommerdieck 1 tegen Rood Wit 1 uit Wezep en KIOS 1 uit Sibculo.

De competitie begint vervolgens op 7 september met een uitwedstrijd tegen Mélynas en op dinsdagavond 10 september speelt d’Ommerdieck vervolgens thuis tegen Kesteren om 20 uur. De eerste training voor het eerste team is op 14 augustus op het d’Ommerdieck veld en de jeugd begint op 21 augustus. D’Ommerdieck speelt in de veldcompetitie met twee senioren -, één junioren-, één aspiranten-, en drie pupillenteams. Bij de jeugd gaat er een nieuw team meedoen. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Meer informatie bij Loes van de Wetering: 0529 482707.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.