samen werken aan natuur bij lemeler esch

De Lemeler Esch houdt Zaterdag 24 augustus voor het tweede jaar een natuurwerkdag op de Lemelerberg. Dat gebeurt in samenwerking met Landschap Overijssel.

Wilma Ellenbroek, eigenaresse, weet hoe belangrijk natuurbehoud is en dit komt dan ook op allerlei manieren terug in de bedrijfsvoering. Met de natuurwerkdag hoopt zij ook anderen ervan te overtuigen hoe leuk en bijzonder de natuur is en hoe makkelijk iedereen een kleine bijdrage aan het behoud ervan kan leveren.

De Lemeler- en Archemerberg, waar De Lemeler Esch direct aan gelegen is, vormen ook een bijzondere beleving voor gasten van de camping. “Het is belangrijk dat zowel gasten als omwonenden hier nog heel lang van kunnen genieten zoals wij dat ook nog steeds doen,” aldus Wilma.

Iedereen die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de natuur kan meedoen, zowel campinggasten als dagrecreanten en inwoners van het Vechtdal. Er wordt een dagdeel van 10 tot 13 uur op de heide gewerkt. Als tegenprestatie voor de vrijwillige hulp kunnen alle deelnemers een nacht gratis verblijven met eigen kampeermiddel en wordt de natuurwerkdag afgesloten met een lekkere lunch op de camping. Meer informatie op www.lemeleresch.nl/arrangement-natuurwerkdag . Opgeven voor de natuurwerkdag kan via info@lemeleresch.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.