Home / archiefcentraal / reestlandkoetsiers houden menwedstrijd

reestlandkoetsiers houden menwedstrijd

Menvereniging De Reestlandkoetsiers uit Balkbrug houdt op zaterdag 31 augustus voor de 26e keer haar jaarlijkse Samengestelde Menwedstrijd. Deze wordt gehouden rondom de manege De Diamanthal, waar de dressuur en vaardigheid wordt verreden en op de buurtschap Den Kaat waar de zes hindernissen staan.

De wedstrijd begint om 8.30 uur met de dressuur, om 9 uur begint de vaardigheid en om 10 uur wordt gestart met het wegparcours van ruim 18 km. in de omgeving van Balkbrug met daarin opgenomen 6 hindernissen.

Op dit moment hebben zich 48 deelnemers aangemeld, hieronder bevinden zich menners van de Reestlandkoetsiers en verder komen de deelnemers uit het gehele land. Er wordt gestart in de hobbyklasse, klasse 1, 2 en 3 voor zowel enkelspan, tandem, tweespan en vierspan pony’s en paarden.

Veel vrijwilligers van de menclub zetten zich in om deze wedstrijd weer te laten slagen. Zo is de bouwploeg ondertoezicht van de parcoursbouwer Gerrit Bakker al weer begonnen met het bouwen van de hindernissen. Vrijdagmiddag 30 augustus kan vanaf 15 uur het parcours al verkend worden door de deelnemers.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.