Home / archiefcentraal / pvda laat feestje rond hm brug schieten

pvda laat feestje rond hm brug schieten

In het najaar van 2012 begon de combinatie Roelofs-Nonak met de herstructurering van de Stationsweg en de Hessel Mulertbrug. Ook werd de riolering in een aantal straten afgekoppeld en vervangen. PvdA-fractievoorzitter Gerrit de Jonge is echter nog niet tevreden. Daarom laat hij aan wethouder Ilona Lagas weten geen gebruik te maken van de uitnodiging.

“Zoals u de afgelopen maanden uit vragen en opmerkingen van de PvdA fractie heeft kunnen opmaken zijn wij ondanks de gedane aanpassingen nog niet tevreden over het resultaat op en rond de Vechtbrug,” zo schrijft hij. “Voor de duidelijkheid: wij vinden dat het tracé Stationsweg vanaf de spoorwegovergang tot de Koesteeg naar tevredenheid is aangelegd. De PvdA fractie onderschrijft echter de mening van vele Ommenaren dat de situatie op en rond de vechtbrug er niet op verbeterd is en dat de verkeersveiligheid, voor met name voetgangers en fietsers in het gedrang is.”

De Jonge vervolgt: “De PvdA heeft de laatste maanden een aantal reacties binnen gekregen van ouderen die niet meer over de brug durven te fietsen, waarbij een aantal schrijnende gevallen van inwoners die normaal wekelijks naar begraafplaats ‘Laarmanshoek’ gingen en dit nu niet meer durven.”

De Jonge gaat daarom niet naar de bijeenkomst, waarbij onder meer zitbankjes en tafels worden onthuld. “Wij vinden het daarom nog geen tijd om ter gelegenheid van de afsluiting een feestje te vieren. Wij zullen geen gebruik maken van uw uitnodiging en verzoeken u om in het kader van de beeldvorming naar inwoners het feest af te blazen.”

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.