pouw prive lease autolease voor particulieren

Pouw Automotive Groep introduceert Pouw Privé Lease: een vorm van operationele autolease voor particulieren. Met Pouw Privé Lease kun je in een nieuwe auto rijden voor een voordelige ‘alles-in-één-prijs’. Het enige dat je naast het vaste maandbedrag betaalt zijn de brandstofkosten. Na afloop van het leasecontract lever je de auto zonder enige verplichting weer in.

Geen verborgen kosten of rekeningen achteraf: met Pouw Privé Lease weet je direct waar je aan toe bent. Het maandbedrag omvat 1.000 km per maand, verzekeringspremie, onderhoud, banden, vervangend vervoer bij onderhoud, heldere voorwaarden en optionele extra kilometer-bundels. Je betaalt geen bijtelling en gaat een overeenkomst aan voor 24 maanden. Na afloop van het leasecontract lever je de auto zonder enige verplichtingen weer in.

En wilt u uw huidige auto inruilen? Dat kan. Het inruilbedrag kan naast de ‘cash’ uitkering ook worden gebruikt als aanbetaling om de hoogte van het maandbedrag te verlagen.

De Volkswagen up! leent zich bij uitstek voor Pouw Privé Lease. Voor slechts 249 euro per maand rijd je een gloednieuwe Volkswagen up! Maar ook de Volkswagen Polo of Audi A1 behoren tot de mogelijkheden. De verkoopadviseurs van Pouw vertellen graag meer over Pouw Privé Lease en maken vrijblijvend een berekening.

Pouw Automotive Groep behoort tot één van de grootste automotive ondernemingen in Nederland. Pouw staat voor een groep professionele bedrijven, die elk vanuit hun eigen specialisme autorijden tot een plezier willen maken. Onder de Pouw vlag opereren merkdealers met nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, leasebedrijven, schade herstelbedrijven en specialisten in financiering en verzekering en verhuur. In het oosten van Nederland voert Pouw Automotive Groep de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. Je vindt Pouw in Deventer, Raalte, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen, Meppel en Steenwijk. Voor meer informatie: pouw.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.