Home / archiefcentraal / pontje bij hessum overweldigend succes

pontje bij hessum overweldigend succes

Het nieuwe pontje dat bij Hessum over de Vecht vaart is een overweldigend succes. Dat zeggen burgemeester en wethouders van Dalfsen in koor. Het pontje werd in juni in de vaart genomen en wordt ‘tien keer meer gebruikt dan verwacht’. “Er zijn dagen dat ‘ie honderd keer heen en weer gaat,” zegt wethouder Klaas Agricola.

Ook de uitkijktoren over de Vecht en pleisterplaats De Stokte worden goed bezocht. Deze projecten werden eind vorig jaar en begin dit jaar geopend. “We krijgen er heel veel positieve reacties op,” zo besluit Agricola.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.