Home / archiefcentraal / politie zoekt getuigen verkeersincident

politie zoekt getuigen verkeersincident

Rond 13.15 uur reed de 65-jarige automobilist over de Beerzerweg. Ter hoogte van de camping schatte hij de bocht niet goed in en nam daardoor de binnenbocht. Uit tegengestelde richting kwam op dat moment een donkerblauwe Peugeot die uit moest wijken om een aanrijding te voorkomen.

Van schrik en omdat het goed gegaan was, reed de 65-jarige door. De bestuurder van de Peugeot reed achter de 65-jarige aan en toen die voor een kruising stopte, stapte de bestuurder van de Peugeot uit, om op de ruit van de auto van de 65-jarige te slaan. Die raakte daarop dusdanig in paniek dat hij wegreed, zonder met de bestuurder te praten of het kenteken te noteren.

De politie onderzoekt de toedracht en vraagt de bestuurder van de Peugeot zich te melden. Tevens worden getuigen van het incident verzocht zich te melden. Dit kan via het politienummer 0900-8844.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.