Home / archiefcentraal / oudommen zoekt vrijwilligers voor biografieen

oudommen zoekt vrijwilligers voor biografieen

Voor een nieuwe rubriek ‘biografieën’ is Stichting OudOmmen op zoek naar vrijwillig(st)ers, die het leuk vinden om verschillende personen te interviewen. Het gaat hierbij om een reeks biografieën van bekende en minder bekende Ommenaren, waarvoor familieleden en andere betrokkenen worden geïnterviewd.

Het gaat erom de ‘mens’ achter deze Ommenaren te belichten en beschrijven. Verder zijn ideeën en tips voor deze nieuwe rubriek welkom. Ook voor studenten journalistiek kan de rubriek ‘biografieën’ een leuke mogelijkheid en uitdaging zijn, om op ontspannen wijze journalistieke ervaring op te doen. Het is geen stageproject.

Verder is Stichting Oud Ommen nog steeds op zoek naar vrijwillig(st)ers voor andere werkzaamheden. Er zijn heel veel mogelijkheden. Er worden vrijwillig(st)ers gevraagd voor werkzaamheden zoals het archiveren van artikelen en foto’s, schrijven van artikelen en het doen van interviews, fotograferen en filmen van allerlei evenementen, en het leggen en onderhouden van contacten met andere organisaties. Het aantal uren en tijd zijn in overleg vast te stellen.

Meer info@OudOmmen.nl, 0529-452945 (s’avonds), of www.oudommen.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.