oudleusen klaar voor oranjefeesten

In Oudleusen zijn de Oranjefeesten begonnen. De hele week is het feest in het dorp langs de N340. Alle festiviteiten zijn in of rond de feesttent.

De festiviteiten beginnen woensdagmiddag met de talentenjacht Oudleusen’s Got Talent. Kinderen van de basisschool showen hierbij hun talenten, op wat voor gebied dan ook. ’s Avonds komt het feest direct goed op gang, met de show ‘Op Volle Toeren’, met artiesten uit het eigen dorp.

Donderdagavond gaat het feest om 20.15 uur verder met de lampionoptocht en aansluitend de kinderdisco. Vrijdagavond is één van de hoogtepunten van het feest: de grote optocht. Die begint om 19.30 uur. Daarop volgt opnieuw een gezellige avond, met onder meer de prijsuitreiking voor de optocht.

Zaterdag is er vanaf 13.30 uur alles te doen in en om de tent. Zo zijn er optredens van de Lachende Lama’s, het shantykoor de Meppeler Muiters, is er het eerste ‘Oudleusens Kwalleballen toernooi’, een Beauty Fair en een demo van de Noord Hollandse Modelbouw Groep. ’s Avonds is er feest in de tent met Back 4 More. De toegang hiervoor is vanaf 16 jaar en tussen 21 en 22 uur kun je voor half geld naar binnen.

De Oranjefeesten worden zondag afgesloten met de Oecumenische dienst. Rebecca Steenbergen en Koperensemble Nieuwleusen verlenen muzikale medewerking. De dienst begint om 10.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.